08 | 05 | 2020

Obavijest o radnom vremenu i radu Zavoda sa strankama od 11. svibnja 2020.

Obavijest o radnom vremenu i radu Zavoda sa strankama od 11. svibnja 2020.


Od 11. svibnja 2020. Zavod nastavlja redovno poslovati i komunicirati sa strankama u svojim službenim prostorijama prema redovitom uredovnom vremenu.

Međutim, i nadalje upućujemo da sa Zavodom prednosno komunicirate telefonski i putem elektroničkih oblika komunikacije te da dolazak u prostorije Zavoda ograničite na one slučajeve koje nije moguće riješiti bez neposredne prisutnosti u prostorijama Zavoda. U svrhu zaštite zdravlja stranaka i službenika Zavoda preporučujemo našim cijenjenim strankama da svoj dolazak u prostorije Zavoda prethodno najave elektroničkim ili telefonskim putem.

Za informacijske usluge i usluge pretraživanja i analize informacija o intelektualnom vlasništvu upućujemo na  komunikaciju putem brojeva telefona: (01) 6109 825, 6109 423, 6106 410, 6106 361, 6106 278 te adrese elektroničke pošte: info@dziv.hr.
 
Za usluge prijamnog ureda (pisarnice) upućujemo na komunikaciju putem brojeva telefona: (01) 6106 528 i 6106‐418 te adrese elektroničke pošte: pisarnica@dziv.hr.

Rad sa strankama u prostorijama Zavoda provodit će se uz pridržavanje sljedećih preporučenih epidemioloških mjera, kojih molimo da se svakako pridržavate:

  • Pri ulasku u službene prostorije Zavoda, Informacijski centar (INCENTIV) i Prijamni ured (Pisarnicu) potrebno je dezinficirati ruke dezinfekcijskim sredstvom koje je na raspolaganju na ulazu u prostorije.
     
  • Broj stranaka u prostorijama ograničava se na način da se između stranaka i službenika može održavati fizička udaljenost od 2 metra. Slijedom toga u prostorijama INCENTIV-a i Prijamnog ureda istovremeno mogu biti prisutne maksimalno dvije stranke te stoga preporučujemo strankama da svoj dolazak prethodno najave.
     
  • Preporučuje se nošenje zaštitne maske za lice prilikom boravka u prostorijama Zavoda.

Podsjećamo da je za sve radnje u postupku prijave i registracije intelektualnog vlasništva, uključivo i naknadne podneske, na raspolaganju aplikacija e-Prijava (industrijskog vlasništva) kojoj možete pristupiti ili putem internetske stranice DZIV-a https://www.dziv.hr/hr/e-usluge/e-prijava/ ili putem sustava e-Građani (Prijava industrijskog vlasništva)
https://pretinac.gov.hr/KorisnickiPretinac/eGradani.html.