Registracija/Prijava na DL-101HR

Svi potencijalni korisnici tečajeva učenja na daljinu WIPO Akademije prvo se moraju prijaviti/registrirati pri WIPO korisničkom centru (WUC), čime će dobiti WIPO korisnički račun. Svrha je korisničkog računa da korisnicima tj. učenicima omogući stvaranje i ažuriranje provjere vjerodostojnosti korisnika, što je potrebno za pristup WIPO web aplikacijama, uključujući Akademijinu platformu za e-učenje (WeLC), izvorima informacija i uslugama kojima se može pristupiti putem interneta.
Glavna prednost prijave/registriranja pri WIPO korisničkom centru je korisnikovo posjedovanje jednog te istog korisničkog imena i zaporke za pristup svim budućim Akademijinim tečajevima učenja na daljinu.
Registriranje za dobivanje korisničkog računa pri WIPO korisničkom centru je jednostavan postupak. Jedino je ograničenje da svaki korisnik treba imati jedinstvenu adresu e-pošte.

Račun možete kreirati pri WIPO korisničkom centru putem Akademijine platforme za e-učenje (WeLC) https://welc.wipo.int kao dio postupka prijave.

VAŽNO!
Za zaštitu integriteta svog osobnog studentskog profila, molimo vas da se ne zaboravite odjaviti („LOG OUT“) s WeLC-a kada prestajete koristiti platformu
za e-učenje i potom zatvorite („Close“) svoj program za pregledavanje (browser). To je osobito važno ako koristite zajedničko/dijeljeno računalo u
mrežnoj okolini.
Također je značajno napomenuti da tečaj na hrvatskom jeziku DL101HR nije vidljiv u popisu tečajeva WIPO Akademije, već je upis/prijava na tečaj moguća isključivo preko niže navedene poveznice.

1. – Stvaranje korisničkog računa pri WIPO korisničkom centru
Idite na URL: https://welc.wipo.int/accounts/en/usercenter/public/register.jsf
Popunite potrebne pojedinosti u obrascu i pazite da unesete adresu e-pošte koju ćete koristiti za cjelokupnu prepisku s WIPO-om i WIPO Akademijom. Prilikom unosa prezimena i imena, možete slobodno koristiti i hrvatska slova s kvačicama.

2.  – Upis u DL-101HR
Trenutno nema otvorenog tečaja.

3. – Pristup tečaju
Za pristup odabranom tečaju otvorite https://welc.wipo.int i kliknite na „Moji tečajevi“ („My Courses“).
 

Ispiši stranicu