Ilustracija: Otvorene i zatvorene ladice

Izjava o odricanju odgovornosti

Državni zavod za intelektualno vlasništvo (u daljnjem tekstu: DZIV) održava ove stranice s ciljem omogućavanja pristupa javnosti informacijama o svom radu, ustroju i inicijativama.

DZIV će informacije na ovim stranicama nastojati održavati pravovremenim i točnim. Svaka pogreška ili netočnost na koju nam se skrene pozornost biti će ispravljena.

DZIV ne može preuzeti nikakvu odgovornost za sadržaje objavljene na ovim stranicama. Objavljeni sadržaj:

  • je informacija općenite prirode koja se ne odnosi na specifične okolnosti bilo koje pojedinačne fizičke ili pravne osobe;
  • nije nužno potpun, sveobuhvatan, točan ili pravovremen;
  • može biti povezan s vanjskim stranicama nad kojima DZIV nema nikakvog utjecaja i za čije sadržaje ne može preuzeti odgovornost;
  • ne predstavlja pravni niti stručni savjet (za specifičan savjet obratite se za to kvalificiranim osobama)

Molimo obratite pozornost kako DZIV ne može jamčiti da dokument objavljen on-line predstavlja točnu presliku službeno objavljenog teksta. Samo se pravni propisi objavljeni u službenim glasilima mogu smatrati pravno valjanim.

Želja nam je što je moguće više umanjiti mogućnost tehničkih pogrešaka. Ipak, neki podaci ili informacije na našim stranicama mogu biti načinjeni ili oblikovane u datotekama ili u prikazima koji mogu sadržavati pogreške, te iz tog razloga ne možemo jamčiti da vaša usluga neće biti podložna prekidima ili tehničkim poteškoćama. DZIV ne može preuzeti odgovornost za poteškoće do kojih bi došlo korištenjem ovih stranica ili s njima povezanih stranica.

DZIV nema namjeru ovom izjavom ograničiti svoju odgovornost u odnosu na zahtjeve koji bi proizlazili iz pozitivnog zakonodavstva Republike Hrvatske niti isključiti odgovornost u slučajevima kad se po pozitivnom zakonodavstvu ona ne može isključiti.

Ispiši stranicu