08 | 03 | 2023

Ljetna škola za intelektualno vlasništvo Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo u Hrvatskoj, Dubrovnik, 26. lipnja – 7. srpnja 2023.

fotografije Dubrovnika

U Dubrovniku će se od 26. lipnja do 07. srpnja 2023. godine, održati deveta Ljetna škola za intelektualno vlasništvo u organizaciji Akademije Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo sa sjedištem u Ženevi, Švicarska, u suradnji s Državnim zavodom za intelektualno vlasništvo i Sveučilištem u Dubrovniku.

Ljetna škola u trajanju od dva tjedna nudi neprocjenjiv obrazovni program koji obuhvaća cijelo područje intelektualnog vlasništva (IV).

Cilj Ljetne škole jest pružiti mogućnost studentima viših godina studija i mladim stručnjacima da steknu više znanja o IV-u i da shvate njegovu vrijednost kao pokretača gospodarskog, socijalnog, kulturnog i tehnološkog razvitka, te da saznaju više o ulozi WIPO-a u globalnom upravljanju IV-om.

Za polaznike Ljetne škole raspoloživo je 30 mjesta. Kandidati se mogu prijaviti putem prijavnice na internetu do 15. svibnja 2023. godine.

Više informacija o održavanju ljetne škole i uvjetima registracije možete vidjeti ovdje.

Ispiši stranicu